Mapa web | Veterinari a Barcelona | VET PLUS

  • Imprimir
  • Recomanar
  • Favorits

Mapa web

Clínica veterinària a Barcelona
A Vet Plus ens agrada cuidar de la teva mascota, utilitzant els millors mitjans tècnics i humans. Vine a visitar-nos a la nostra clínica veterinària a Barcelona.
Veterinaris Vet Plus
A Vet Plus tenim un equip de veterinaris a Barcelona especialistes en petits animals, dermatologia i medicina bioreguladora.
Medicina bio-reguladora
La medicina bio-reguladora pot substituir o completar un tractament convencional, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la mascota. A Vet Plus tenim amb veterinaris especialistes en aquest tipus de tractaments, amb visites a domicili per a casos especials.
Serveis
Situació
T'esperem a Vet Plus per cuidar del teu millor amic, amb proximitat i professionalitat. Trobaràs la nostra clínica veterinària a Sant Martí (Barcelona)
Cites online
Pots sol·licitar còmodament la teva cita mitjançant el següent formulari. Si necessites el servei veterinari d'urgències, truqui al telèfon 934501905 i gestionarem la situació de forma ràpida i professional. LES HORES DE VISITA ON LINE ES DE 11-1H I DE 5,30-7,30H.
Consells
A Vet Plus volem prevenir abans que curar. Per això, en aquesta secció volem mostrar-te consells i cures per la teva mascota
Avís Legal
Secció de recull els avisos legals relacionats amb el compliment de la LSSI.
Política de Cookies
Sección que recoge la política de cookies.
Accessibilitat
Consells sobre accessibilitat a través de combinacions del teclat.
Mapa web
Aquesta secció